Skip to main content

Daniel Craig veilt gesigneerde Triumphs voor RNLI

Triumph Tiger 900 Bond Edition with RNLI
Evenementen Triumph Motorcycles 21st aug 2024

Twee unieke Bond Edition Triumph-motorfietsen, beide persoonlijk gesigneerd en eigendom van Hollywood-acteur Daniel Craig, zullen worden geveild om de RNLI te steunen, die in 2024 hun 200-jarig jubileum viert.  Geïnspireerd door de motorfietsen die te zien waren in de 25e James Bond-film, No Time To Die, zullen de nummer #003/250 Scrambler 1200 Bond Edition en de nummer #001/250 Tiger 900 Bond Edition worden geveild. Bij de veiling is ook de kans om te rijden met Bond-stuntcoördinator Lee Morrison en 007 Bond-stuntdubbel Paul Edmondson.

 

Triumph Bond Edition bikes series of images
RNLI with Triumph Scrambler 1200 and Tiger 900 Bond Edition

RNLI

De Royal National Lifeboat Institution (RNLI) is de liefdadigheidsinstelling die levens redt op zee. Vrijwillige reddingsbootbemanningen bieden 24 uur per dag reddingsdiensten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en hun strandwachten patrouilleren in de zomer op drukke stranden. RNLI-bemanningen en reddingswerkers hebben sinds 1824 meer dan 146.000 levens gered. 

 

 

DE VEILING

De veiling van deze twee ongelooflijke motorfietsen met unieke herkomst zal plaatsvinden via Bonhams|Cars Motorcycles op de Classic Motorcycle Mechanics Show op 12 en 13 oktober 2024 in Staffordshire (VK).

Niet alleen zullen de succesvolle bieders de #003/250 Scrambler 1200 Bond Edition en de #001/250 Tiger 900 Bond Edition bemachtigen (die in afzonderlijke kavels worden aangeboden), beide motorfietsen zullen aan beide zijden met de hand worden gesigneerd door Daniel Craig.  Ze worden verkocht met de originele V5C-documenten met Daniel Craigs naam erop en een echtheidscertificaat dat is ondertekend door zowel Daniel Craig als de CEO van Triumph Motorcycles, Nick Bloor.

Elk kavel bevat ook een rijervaring op de Triumph Adventure Experience in Wales, Verenigd Koninkrijk, met James Bond-stuntcoördinator Lee Morrison en stuntman Paul Edmondson.

Daniel Craig with the RNLI Team


Daniel Craig zei: "De RNLI ligt me al mijn hele leven nauw aan het hart, sinds ik ben opgegroeid in de buurt van het RNLI-station in Hoylake. Ik heb ongelooflijke herinneringen aan het meevaren met de RNLI-bemanning in Ramsgate om uit eerste hand te ervaren hoe het is om deel uit te maken van de organisatie die meer dan 146.000 levens heeft gered sinds de oprichting meer dan 200 jaar geleden. Ik ben vereerd en enorm trots dat ik de RNLI steun en ik hoop dat de veiling van Triumphs Limited Edition Bond-motorfietsen populair zal zijn. De rijervaring met Lee Morrison en Paul Edmondson voegt nog een unieke en spannende dynamiek toe aan de kavels. Ik heb met Lee gewerkt aan Casino Royale, helemaal tot aan No Time To Die; deze kans wil je niet missen en zal helpen geld in te zamelen voor het echte levensreddende doel van de RNLI."

 De veiling via Bonhams|Cars Motorcycles op de Classic Motorcycle Mechanics Show op 12 en 13 oktober 2024 in Staffordshire heeft ook de mogelijkheid om online of telefonisch te bieden, waardoor dit een echt wereldwijd evenement wordt.

Step

BLIJF OP DE HOOGTE

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Triumph-nieuws rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.